От доста време мисля да започна една тема, в която да можем да обсъдим кой интернет доставчик е добър, и кой не.
Нека всеки който желае да попълни шаблона и след него да напише няколко думи за своят интернет доставчик дали е доволен и защо, или защо не е доволен.
Ще добавя всеки доставчик, който бъде написан в темата, и ще помоля всеки да избере между 1 и 5, като оценка за своят доставчик, като 5 е най-добрият вариант, за да мога да обновявам този пост и да се води статистика.
Доставчици - Обща оценка -> (брой клиенти попълнили анкетата)
- Mtel - 4 ->(4)
- Vivacom - 3 ->(1)
- Blizoo - 3 ->(1)
- Maxtelecom - 3 ->(1)
- Bulsatcom - 4 ->(1)
Шаблон
Код за потвърждение: Избери целия код
[b][size=120]Доставчик - Оценка: [/size][/b]
[list]
[b]Главна информация:[/b]
[*]Uptime - (пада ли често интернета, колко време в месеца имате прекъсвания)
[*]Град - (в кой град ползвате услугите на фирмата)
[*]Технология - (EPON, GPON, LAN)
[*]Скорост, за която плащате - (Download Int/Bg, Upload Int/Bg)
[*]Скорост, която получавате - (Download Int/Bg, Upload Int/Bg) - покажете с някакъв метър на скоростта по пожелание.
[*]Цена - (Колко плащате)
[b]Support:[/b]
[*] Телефон - (вдигат ли телефона, или слушате "приятна" музика)
[*] Форум - (има ли форум, в който да Ви помага някой от support-a)
[b]Допълнително[/b]
[*]Допълнително - (запишете тук, всичко което искате да допълните...)[/list]
Моят отговор:
Mtel - Megalan - Spnet - Оценка: 4
- Главна информация:
- Uptime - (На месец интернета пада до 3 пъти средно)
- Град - (Град Варна)
- Технология - (LAN)
- Скорост, за която плащате - (Download Int - 50 Mbps /Bg - 50Mbps, Upload Int - 25Mbps /Bg - 50Mbps)
- Скорост, която получавате - (Download Int/Bg, Upload Int/Bg) -
-
- Цена - (35 лева)
Support: - Телефон - (Чака се, но като цяло бързо вдигат телефона)
- Форум - (Има форум поне за сега, но като гледам скоро може и да няма)
Допълнително - Допълнително - Аз съм доволен, след сливането на 3-те фирми имаше доста проблеми, в момента има някои работи които ми харесват смс известяването за оправен проблем, от към download почти винаги си тегля с максимална скорост, не ми харесва това че орязаха ъплоад скоростта на новите им оферти и че цените им са високи има други доставчици които предлагат за по-малко пари, чести прекъсвания на интернационалният интернет и проблем с днс-ите последно време. Последното, което ще кажа е, че ми харесва това, че дават 1,2,5 ип адреса зависимост от плана за който сте се записали.