Проблеми при качването на фърмуер във форума

Ако имате рутер от марка, за която няма подраздел, необходимо е да уведомите администраторският екип, за да бъде добавен. Тук можете да се запознаете и с правилата за качване на фърмуер и да сигнализирате при проблем с ъплоудването.
Публикувай отговор
Аватар
teou
Site Admin
Мнения: 3016
Регистриран на: 23 Ное 2012 19:57
Местоположение: Dreieich - Dreieichenhein (Hessen) / София / Синеморец
Обратна връзка:

Проблеми при качването на фърмуер във форума

Мнение от teou »

Ако срещате затруднения, свързани с прикачването на файлове в този форум, можете да помолите за помощ тук. За ваше улеснение прилагаме списък на най-често задаваните въпроси:

Как да кача файл (фърмуер), в какъв формат да е файлът?

При правенето на нова тема, най-напред се запознайте с правилата на раздела. Задължително напишете и личните си впечатления, + и - на въпросната версия.

Форматът, в който е позволено да се качват файлове, е ZIP. Ако е необходимо, "опаковайте" нативният файл в този формат.

Форумът ми дава грешка, че надхвърлям квотата си и нямам достатъчно място, за да кача файла?

Надхвърлили сте максимално допустимото място на диска на сървъра за 1 потребител. Необходимо е да изтриете някои от старите си прикачени файлове, които можете да видите тук.

В 90% от случаите това ще са големи картинки. Можете просто да ги качите на някоя от безплатните услуги за прикачване на картинки, като postimg.org. След което да отидете в съответният постинг, да вмъкнете линк към "новата" картинка, а старата (прикачената) да изтриете и така да освободите място.
Публикувай отговор