Потребителски групи и ограниченията им

Публикувай отговор
Аватар
teou
Site Admin
Мнения: 3017
Регистриран на: 23 Ное 2012 19:57
Местоположение: Dreieich - Dreieichenhein (Hessen) / София / Синеморец
Обратна връзка:

Потребителски групи и ограниченията им

Мнение от teou »

С цел да отговоря предварително на въпроси от типа "защо не мога това или онова", искам да поясня разликите между стандартните потребителски групи:

1) При регистрация, потребителите попадат в група "ново-регистрирани потребители" и имат определени ограничения. (В легендата ново- и регистрирани са с един и същ цвят)
2) След достигане на определено количество постове (в момента - 20), форумът автоматично премахва групата "новорегистрирани" и остава само "регистрирани", като с това отпадат и някои ограничения. Всеки може да провери в кои групи членува, като се намери в списъка "Потребители". Държа да отбележа, че опити да се достигне до тази група чрез спам постове ще бъдат преследвани и наказвани безкомпромисно.

Лимитите, които отпадат при това са:
  • отпада забраната за въртене на "далавери" :), т.е. вече можете да пускате собствени теми в раздел "Купува/продава", а не само да четете и отговаряте във вече създадени такива
  • отпада забраната за подпис
3) Следващото ниво е група "Старши потребители". Тя не се получава автоматично - дава се по преценка на модераторския екип и след обсъждане с настоящите старши, според приноса на потребителя във форума. При нея има увеличение на лимитите, както и някои други екстри.
Публикувай отговор