Ошибка 53: шестой iPhone, обнаружив следы нелицензионного ремонта, превращается в кирпич
Дали е нарочно или недоглеждане няма значение - след ремонт в нелицензирана работилница /лицензираният струва "скромните" 236 фунта/ iPhone 6 замлъква завинаги. Не от грешка на работилницата, просто така е предвидено при него. "Защита" както обясняват от Apple. Кога ли някой ден Micro$oft ще ме "защитят" така от нелицензираният ми софтуер? Тихо и скромно след някой ъпдейт.
Apple убива собствените си смартфони
-
- Глобален модератор
Apple убива собствените си смартфони
Остап Бендер: Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се.
Стендал: Овчарят винаги се стреми да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат.
Стендал: Овчарят винаги се стреми да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат.
- teou
- Site Admin
- Местоположение: Dreieich - Dreieichenhein (Hessen) / София / Синеморец
- Обратна връзка:
Re: Apple убива собствените си смартфони
С уин 10 вече си защитен (ако се излъжеш да го сложиш), имо го в общине условия, както и като сървис - могат да изтрият всяка инсталирана програма по тяхно усмотрение. Просто още не са почнали, защото първо искат да наложат 10ката и тогава ще подпукат пиратите.
А за епъл...там всичко е изчислено, по принцип се предполага, че всяка година връщаш стария и с доплащане взимаш новия модел. Ако не искаш да си в схемата им, а да ползваш един апарат вече извънгаранционно 5 години, чий го дириш точно при Епъл? Но това в бг и явно в Русия, като изостанали държави, в които първенющината е на мода, много хора още не са го разбрали.
Което ми напомни да хвана да си поръчам новото Шаоми, че съм се наканил отпреди заплата.
А за епъл...там всичко е изчислено, по принцип се предполага, че всяка година връщаш стария и с доплащане взимаш новия модел. Ако не искаш да си в схемата им, а да ползваш един апарат вече извънгаранционно 5 години, чий го дириш точно при Епъл? Но това в бг и явно в Русия, като изостанали държави, в които първенющината е на мода, много хора още не са го разбрали.
Което ми напомни да хвана да си поръчам новото Шаоми, че съм се наканил отпреди заплата.
Дарения за Nethelpforums.net чрез Epay.bg или Paypal и кредитни карти | Всички мои теми са с лиценз CC BY-NC-SA
Вила Малина - вашата почивка в с. Синеморец
Профил на колата ми в Spritmonitor:
Вила Малина - вашата почивка в с. Синеморец
Профил на колата ми в Spritmonitor:

-
- Старши потребител
//off
Фунт е единица за мярка от imperial measurement system и на агнлийски се пише pound. Същата думичка обаче се ползва и за прите им защото навремето 1 лира е била равностойна на един трой фунт/либра сребро. До колкото знам на български паричната единица се превежда като лира 
Мисля, че превода ти не е много точен236 фунта

-
- Глобален модератор
От руски е, там така го бяха написали. Иначе го знам като лири стерлинги но ми се видя дълго и реших да мина метър. Може и с копи&пейст да е било, аз съм от мързеливите 

-
- Глобален модератор
Половин час, $60 и вашият iPhone вече е с 128GB вместо с 16 GB. А, необходим е и още един китаец
При Apple тази разлика е $200. А чиповете са едни и същи, монтажа при Apple би трябвало да струва още по-малко защото там всичко е автоматизирано. Докато има такива надценки ще има и съответното предлагане.

-
- Старши потребител
Да живее маркетинга
Ама като има бастуни да вярват и купуват всичко де що е apple така ще е. Естествено не може да се отрече, че като цяло продукта им е добър. Хората знаят, че могат да вземат и се възползват на 100%. И аз да бях и аз щях да вземам щом ми дават.

-
- Глобален модератор
Колективно дело срещу Apple
И реакцията на потребителите, организират подписка срещу "Грешка 53" и ще заведат дело срещу Apple за насилствено натрапване на услуга. Ако спечелят както не си поплюват американските съдилища за стотици милиони долари ще стане дума, може и милиарда да стигне.
-
- Старши потребител
Винаги съм си мислил, че apple е точно на няколко големи съдебни процеса от фалита