Lenovo представи смартфон с вграден проектор

Новини, свързани с всякакви смарт и не-смартфони, таблети, мобилни операционни системи
Публикувай отговор
Аватар
teou
Site Admin
Мнения: 3039
Регистриран на: 23 Ное 2012 19:57
Местоположение: Dreieich - Dreieichenhein (Hessen) / София / Синеморец
Обратна връзка:

Lenovo представи смартфон с вграден проектор

Мнение от teou »

Приветствайте първия в света смартфон с лазерен проектор – Lenovo Smart Cast. До този момент проекционните клавиатура винаги са били допълнителен аксесоар при телефони, таблети и компютри, но при Smart Cast вграденият Pico проектор, в комбинация със система за разпознаване на жестове, е способен да превърне всяка повървност в клавиатура… или пиано, или каквото си пожелаете – цял сензорен дисплей например.

Lenovo демонстрираха системата на изложението Lenovo Tech World като показаха свирене на проектирано от смартфона пиано в реално време. От демонстрацията се вижда, че почти няма забавяне дори при толкова критични приложения като изпълнение на музикален инструмент.

Преди време се появиха слухове, че новият iPhone 6 ще има вграден проектор, което така и не се случи, но това предизвика истерия в интернет. Lenovo обаче са готови с продукта – това не е прототип, а устройство, което ще се появи на пазара. Все още не е ясно кога и за какви пари, но Smart Cast няма да остане само на щандовете на технологичните изложения. Или поне така се надяваме.
IDG

Публикувай отговор