bangle.js smartwatch

Новини, свързани с всякакви смарт и не-смартфони, таблети, мобилни операционни системи
Публикувай отговор
Аватар
teou
Site Admin
Местоположение: Dreieich - Dreieichenhein (Hessen) / София / Синеморец
Обратна връзка:

bangle.js smartwatch

Мнение от teou »

Един доста интересен по няколко причини проект, ако и да има надценка и цената да е стотина евро, вместо 50 за амазфит.
Накратко, взет е почти същия непретенциозен хардуер който заради дисплея който е отразяващ харчи доста малко ток и теоретично изкарва месец ползване (тъй като имам брат му близнак, 1-2 седмици са реални). И на това нещо му е добавен джаваскрипт интерпретатор. На практика всичко е джаваскрипт. Има магазин с над 300 приложения и уиджети и на всичкото отгоре можем да се логнем в конзола... и да правим собствени приложения с графичен редактор от блокчета. Програмата за към телефона е отворен код, има и версия без поддръжда на интернет, за който не иска да поверява на разработчика данните си.

Още не съм го взел, но сериозно обмислям.

https://banglejs.com/
Аватар
teou
Site Admin
Местоположение: Dreieich - Dreieichenhein (Hessen) / София / Синеморец
Обратна връзка:

Re: bangle.js smartwatch

Мнение от teou »

Отказах се. Като попрочетох ревюта се оказа, че нещата са на много алфа стадии и има бъгове в основни функции, като например показване на съобщения. Аз вече имам амазфит бип с, който е напрактика доста подобен но работи гладко и доста по-дълго на батерия.
Публикувай отговор